Carpe Croquetum Croquet Club

 

Carpe Croquetum bildades i Anderstorp 2006, sedan dess har vi arbetat för att utveckla krocketen med såväl bredd som spets. Bara under de senaste två åren har hela fem klubbmedlemmar tagit medalj vid svenska mästerskap.

 

 

Nu har Carpe Croquetum lagt klubborna på hyllan för i år och vi planerar istället för nästa år. Vi har ett par stående events under sommarhalvåret att se framemot! 

Önskar ni prova på att spela krocket, eller kanske ert företag eller förening? Tveka då inte att kontakta oss här genom hemsidan. 

vm i golf croquet 2019

Kontakta oss

Events

Galleri

Klubbtillverkning


IMG_1082.jpeg

Vintern är på tröskeln, men det stoppar inte krocketspelet!

Kälen gör banan oerhört svårspelad och kloten flyger all världens väg.

 
Så är SM i Golf Croquet avslutat. Joi från Carpe Croquetum slutade 2:a och tog hem ett silver till klubben. Medans hans far Eje Elebo slutade 9:a och därmed vann Plate.  Som Eje själv uttrycker sig  "det är bättre att komma 9:a än fyra"  med ett gott skratt.

Så är SM i Golf Croquet avslutat. Joi från Carpe Croquetum slutade 2:a och tog hem ett silver till klubben. Medans hans far Eje Elebo slutade 9:a och därmed vann Plate.

Som Eje själv uttrycker sig "det är bättre att komma 9:a än fyra" med ett gott skratt.

För Joi Elebo slutade det totalt med två pokaler, den ena för SM i Association Croquet och den andra som sagt i Golf Croquet.

För Joi Elebo slutade det totalt med två pokaler, den ena för SM i Association Croquet och den andra som sagt i Golf Croquet.